piątek, 17 czerwca 2011

Chleb

Chrupiąca skórka, pachnący , na zakwasie, ze słonecznikiem, żytnio-pszenny chleb. Wyszły dwie foremki do chleba. Jego zalet jest wiele,wiedzą ci, którzy pieką, jak długo jest świeży i jaki jest smaczny. Pozdrawiam  i smacznego :)  
PS. Tym ,którzy zaczynają przygodę z pieczeniem chleba polecam takie strony jak Fabryka Przepisów  lub  Pracownia Wypieków   jest tam sporo sprawdzonych przepisów na różnorakie pieczywo . Pozdrawiam.

8 komentarzy:

  1. ...a smacznego smacznego :-)

    OdpowiedzUsuń
  2. gratuluję chlebka! sama doskonale wiem jak to wciąga :) a jak ktoś tak jak ja mieszka za granicą i w sklepach ma do wyboru tylko tostowy to taki domowy chlebek cieszy podwójnie :) a może podasz przepis na ten Twój chlebek, może go jeszcze nie robiłam to spróbuję :)

    OdpowiedzUsuń
  3. agajaw, kpkacha pozdrawiam i link z podobnym przepisem już podesłałam ...

    OdpowiedzUsuń
  4. Witaj:))Och uwielbiam taki chleb:)Koniecznie muszę zajrzeć na te strony:)Pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń
  5. chlebek wyglada cudnie
    ja sie raczej nie porwe na samodzielne wypieki :)
    pozdrawiam serdecznie i ciesze sie,ze sie reaktywowalas :)
    Mcdulka

    OdpowiedzUsuń
  6. smakowicie wygląda, ale kurcze trafiłaś ja właśnie chleb piekę-pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  7. Pychota, ale jesteś kobieto wszechstronna :)
    http://bohemianselite.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za Twój komentarz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails