Chrupiąca skórka, pachnący , na zakwasie, ze słonecznikiem, żytnio-pszenny chleb. Wyszły dwie foremki do chleba. Jego zalet jest wiele,wiedzą ci, którzy pieką, jak długo jest świeży i jaki jest smaczny. Pozdrawiam i smacznego :)
PS. Tym ,którzy zaczynają przygodę z pieczeniem chleba polecam takie strony jak Fabryka Przepisów lub Pracownia Wypieków jest tam sporo sprawdzonych przepisów na różnorakie pieczywo . Pozdrawiam.
PS. Tym ,którzy zaczynają przygodę z pieczeniem chleba polecam takie strony jak Fabryka Przepisów lub Pracownia Wypieków jest tam sporo sprawdzonych przepisów na różnorakie pieczywo . Pozdrawiam.
...a smacznego smacznego :-)
OdpowiedzUsuńgratuluję chlebka! sama doskonale wiem jak to wciąga :) a jak ktoś tak jak ja mieszka za granicą i w sklepach ma do wyboru tylko tostowy to taki domowy chlebek cieszy podwójnie :) a może podasz przepis na ten Twój chlebek, może go jeszcze nie robiłam to spróbuję :)
OdpowiedzUsuńagajaw, kpkacha pozdrawiam i link z podobnym przepisem już podesłałam ...
OdpowiedzUsuńWitaj:))Och uwielbiam taki chleb:)Koniecznie muszę zajrzeć na te strony:)Pozdrawiam:)
OdpowiedzUsuńchlebek wyglada cudnie
OdpowiedzUsuńja sie raczej nie porwe na samodzielne wypieki :)
pozdrawiam serdecznie i ciesze sie,ze sie reaktywowalas :)
Mcdulka
smakowicie wygląda, ale kurcze trafiłaś ja właśnie chleb piekę-pozdrawiam
OdpowiedzUsuńPychota, ale jesteś kobieto wszechstronna :)
OdpowiedzUsuńhttp://bohemianselite.blogspot.com/
dziękuję:))
OdpowiedzUsuń